10.11.08

Τελλόγλειο ΙΙ


Μία φοβερή έκθεση για την Αρχαία Τεχνολογία (όσοι την είχατε δει πριν από μία δεκαετία στο cryptoporticus της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς, σίγουρα θα τη θυμάστε!) εγκαινιάζεται στο Τελλόγλειο την Τετάρτη 12/11/08. Ανανεωμένη και επεξηγηματικότατη!
Μην τη χάσετε!!

Δευτέρα 10/11/08 στο Τελλόγλειο...






Αγαπητοί μου φίλοι, όσοι δεν προλάβατε να θαυμάσετε την τρελή συμμαθήτριά σας στους θεατρικούς της πειραματισμούς, σήμερα είναι ευκαιρία! Στο Τελλόγλειο (δίπλα στο γήπεδο του Ηρακλή) εγκαινιάζεται στις 7 μμ η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μανικάκη, που αναφέρεται στη ζωή των κατοίκων του Αη Στράτη.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η θεατρική μας ομάδα "Η Παιδεία ... τέχνας κατεργάζεται" θα παρουσιάσει τρεις από τις ιστορίες που είδατε στις δύο τελευταίες παραστάσεις, σε μία από τις οποίες συμμετέχω κι εγώ! Λοιπόν, στις 7 μμ σας περιμένω, είσοδος ελεύθερη.

Και το κερασάκι! Παρών θα είναι ο γιος του Βασίλη Μανικάκη, Βύρων, ο οποίος διατηρεί το αρχείο των φωτογραφιών, συνεχίζει επάξια τη δουλειά του πατέρα του, κυρίως στον τομέα της προβολής του νησιού στον υπόλοιπο κόσμο και διατήρησης της ομόνοιας μεταξύ των κατοίκων του νησιού και ο οποίος θα κάνει μία ξενάγηση της έκθεσης, κάτι που κανείς άλλος πιστεύω δεν μπορεί να κάνει καλύτερα!!




Σας περιμένουμε! Η έκθεση θα λειτουργεί για δέκα ημέρες. Την Τρίτη 11/11/08 ο Βύρων θα είναι παρών στην έκθεση και θα ξεναγεί τους τυχερούς επισκέπτες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα... Για την επόμενη ημέρα ευχόμαστε καλή επιστροφή στο νησί του...